Bezoek onze website:

Saniservice – uw specialist in verwarming en zonlichtsystemen

Een goed werkende verwarming is cruciaal op een koude winterdag. Is uw installatie stuk of aan vervanging toe? Doe dan een beroep op Saniservice: al meer dan vijf jaar uw verwarmingsexpert. Bovendien is zaakvoerder Nick erkend door de Vlaamse overheid als ‘ervaren technicus’: uw garantie voor kwaliteit.

 

Gas of stookolie

Wilt u uw huis verwarmen met gas of gebruikt u liever stookolie? Saniservice is uw specialist in beide. Voor uw gasverwarming is zaakvoerder Nick Select Dealer van het topmerk ATAG. Saniservice biedt u bovendien vijf jaar garantie, in plaats van de wettelijke twee jaar op alle installaties.

 

Al uw verwarming en sanitair

Schakel Saniservice niet alleen in voor uw verwarming! Nick is ook uw specialist in warmtepompen, regenwaterrecuperatie én vloerverwarming. Reken ook gerust op hem voor al uw sanitair en het installeren van uw badkamer. En wilt u jaarlijks tientallen euro’s én het milieu sparen? Bestel dan een zonnelichtsysteem bij Saniservice!

Centrale verwarming

Snel hersteld

Is uw verwarming stuk? Uw warmtepomp defect? Bel Saniservice, actief in de regio Geel en Kasterlee! Nick doet er alles aan om uw systeem dezelfde dag nog aan de praat te krijgen. Met een snelle en correcte service.

 

Bel nu!

Is uw verwarming stuk of aan vervanging toe? Zoekt u een manier om alternatief te verwarmen of energie te besparen? Bel Saniservice op 0473 38 52 52, en ontdek de talloze mogelijkheden.

Vraag meer informatie over de dienstverlening van Saniservice op 0473 38 52 52 !